Spis treści
- Opis
- Dawkowanie
- Działanie
- Skład
Opis
Enzymatyczny, intensywnie złuszczający peeling do twarzy, głęboko oczyszcza, idealnie wygładza, reguluje wydzielanie sebum, poprawia i wyrównuje koloryt, przywraca skórze blask.
Dawkowanie
Sposób użycia:Nałóż grubszą warstwę peelingu na skórę, omijając okolice oczu. Pozostaw na skórze na 10 minut. Wykonaj delikatny masaż, a następnie zmyj ciepłą wodą. Polecany do stosowania 2-3 razy w tygodniu na twarz, szyję i dekolt.
Działanie
3% ENZYM Z DYNI – złuszcza i pobudza skórę do odnowy biologicznej, pozostawia ją gładką i pełną blasku.
NATURALNE DROBINY PEELINGUJĄCE – usuwają martwy naskórek, wygładzają i przywracają cerze naturalną świetlistość.
OLEJ Z PESTEK WINOGRON – regeneruje, łagodzi, nawilża i rozświetla cerę. Wzmacnia także naturalną barierę ochronną skóry.
Skład
Aqua, Oryza Sativa Starch, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Kaolin, Glycerin, Lactobacillus/Pumpkin Fruit Ferment Filtrate, Zinc Oxide, Glycine Soja Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Prunus Armeniaca Seed Powder, Prunus Amygdalus Dulcis Shell Powder, Juglans Regia Shell Powder, Ribes Nigrum Fruit, Cocos Nucifera Shell Powder, Oryza Sativa Germ Powder, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Tocopherol, Cetearyl Glucoside, Behenyl Alcohol, Xanthan Gum, Sodium Polyacrylate, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Parfum, Limonene, Cinnamal, Eugenol.